Поискаха отваряне за движение на ул. "Пушкин", нo без паркиране по нея

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:57 / 21.04.2011
1029
Ул. "Ал. Пушкин" да бъде отворена за движение на автомобили и да се забрани паркирането по нейното протежение, поиска на сесията общинският съветник от ГЛАС Красимир Узунов. Той настоя да бъде направен ремонт на улиците в цялото каре в района. Строителната фирма на Даниел Славов е отговорна за необозначен градеж на ъгъла на ул. "Братя Миладинови". Заради него е затворена 1/3 от улицата. Навсякъде висят кабели, а тротоарите и от двете страни са разбити, обяви Узунов, като изрази искания на варненци.

В отговор кметът Кирил Йорданов обясни, че ремонтът на улиците в тази част от центъра на Варна ще започне още в края на този месец. Поради затихващите функции на детския комплекс, заради който бе затворена за коли ул. "Ал. Пушкин", вече може да се мисли за нейното отпушване. В момента се обсъжда и въвеждането на еднопосочно движение в района на Централния пазар, обясни градоначалникът.

Източник: в. Черно море

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).