Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Полезна инфо среща за жени с онкозаболявания ще се проведе във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 14:12 / 13.05.2024Коментари (0)1752
©
"Специализираната болница за активно лечение на онкологични заболявания д-р Марко А. Марков – Варна“ ООД, "Жените в онкологията“ – България и Inner Wheel клуб Варна организират втора информационна среща на тема: "Как да поддържаме здравето и красотата си по време на химиотерапия и лъчетерапия“.

Специалният гост на събитието ще бъде г-жа Ивалина Радева – българка, живееща в Германия, която от месеци дарява безплатно продукти от своя бранд Teya Naturkosmetik на единственото в България "Училище за грим“ за онкоболни жени.  Вече 5 години то е част от психо-социалната подкрепа, която СБАЛОЗ – Варна оказва на своите пациенти. Г-жа Радева, която от 2016 година живее в Германия със съпруга и трите си деца, ще направи кратка презентация на тема: "Грижа на кожата по време на лъчетерапия и химиотерапия с продуктите на Teya Naturkosmetik“. Брандът е създаден от нея и всеки продукт – от съставките до опаковката, минава през ръцете й. Козметиката е натурална и сертифицирана като такава в Германия. Всяка от дамите с диагноза ще получи безплатна мостра на серум и крем, изключително подходящи за суха кожа по време и след химиотерапия.

И на това второ издание на информационните срещи сдружението "Жените в онкологията“ – България ще предостави безплатни перуки за жените, диагностицирани с онкологично заболяване. Те ще могат да получат компетентен съвет от специалист, за да могат да изберат най-подходящата перука за себе си.

Дамите ще бъдат запознати накратко и с важността на ранната диагностика и стадирането при рак на млечната жлеза. Лектор ще бъде обещаващият млад хирург на СБАЛОЗ – Варна - д-р Моника Занева.

Медицинският козметик Елена Банкова, която също е част от "Училището за грим“, ще представи една много чувствителна и полезна за жените в процес и след химиотерапия тема – “Техника за трайно възстановяване на веждите чрез метод на световен бранд."

Дамата, която създаде и вече 5 години напълно безвъзмездно гримира и преподава в "Училище за грим“ - Илияна Начкова, ще говори за “Ролята на грима в ежедневието на жената.".

Организаторите се надяват, че всяка от жените, които ще дойдат на срещата на 15-и май на чаша кафе и в спокоен разговор, ще може да получи информация и препоръки от специалистите по всички въпроси, които са обект на интереса им – от лечението до поддържането на добро самочувствие, кондиция и красота, въпреки диагнозата.

За предварително записване за събитието на тел.: 052 975 888 (Само за дамите, които имат нужда от перуки). За всички останали входът е свободен!

Информационната среща "Как да поддържаме здравето и красотата си по време на химиотерапия и лъчетерапия“ ще се състои на 15.05.2024г., от 15:30 ч., в голямото фоайе на отделението по лъчетерапия в СБАЛОЗ “Д-р Марко А. Марков", гр. Варна, бул. “Цар Освободител" № 100 (дворът на Окръжна болница).








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Водна криза
Сътресения в БСП и избор на нов председател
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: