Полицаи във Варна скочиха срещу местните полицейски синдикалисти

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:08 / 28.11.2011
904
Служители от ОД на МВР във Варна скочиха срещу местните полицейски синдикалисти. Причината, според обясненията им е, че на своя глава решили да проявяват благотворителност, като започнали инициатива за събирането на помощи за децата от детските домове в града.

Обвиненията срещу синдикалната инициатива са, че се пилее ресурс в тази посока, вместо той да се използва, за да се помогне на сираците на загиналите им колеги от МВР. Анатоли Атанасов, който е един от инициаторите, припомни, че през лятото са организирали благотворителен футболен турнир във Варна, на който събраха близо 10 000 лева. Тогава се включиха синдикалните организации на полицията и затворите от Ловеч и Варна, университетите в града, военните и др.

Събраните пари са разпределени и предоставени на 2 деца, останали кръгли сираци от Варна, и на други 2 от Бургас. Сега синдикалистите искат да помогнат с дрехи и обувки и на отглежданите в домове в града. Партнират си с общинската дирекция "Младежки дейности и спорт", като събират с тяхна помощ даренията в Младежкия дом. Атанасов опонира на критиците, като отбеляза, че децата на техни загинали колеги също не са забравени. Дирекцията във Варна подготвя нов благотворителен турнир по футбол, на който ще се събират средства за 11 от тях.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).