Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Политически искри! ГЕРБ скочи на кмета на Варна заради колите в Морската градина
Автор: Екип Varna24.bg 14:03 / 28.12.2023Коментари (0)2247
©
Политически искри прелетяха в последните работни дни на настоящата година. След като почивните дни и топлото време изкараха стотици варненци на разходка из града и част от тях влязоха в Морската градина с колите си, то тези дни, за което Varna24.bg ви информира, кметът Благомир Коцев разпореди общинска полиция да следи за реда и да санкционира нарушителите, които спират по алеите и тревните площи.

Днес обаче на редакционната ни поща се получи прессъобщение от групата на ГЕРБ в Общинския съвет във Варна (публикуваме го без редакторска намеса):

 

Кметът Коцев трябва веднага да изпълни  решението на Върховния административен съд за забрана за влизане на колите в Морската градина, включително и към паркинга  на семейната му кръчма "Хоризонт“, а не да търси вратичка, как да не го направи.

ВАС със свое определение от 18 декември, което е окончателно и не подлежи на обжалване, отменя спирането на предварителното изпълнение на Генералния план за организация на движението. Т.е. забраната за коли в Морската градина, приета с решение на ОбС-Варна, включително и за алеята към зоопарка и "Хоризонт, е ДЕЙСТВАЩА.

Вместо да чете решението на съда и публикациите по темата в медиите, и социалните мрежи, както "дяволът евангелието“, Коцев е длъжен веднага да разпореди слагането на забранителните знаци за коли на входовете на Морската градина, а не да пуска автомобилите до частния си незаконен паркинг на

"Хоризонт“, докато се напълни, както е обявил във ФБ. "Полицаите от Общинска полиция ще следят за влизащите автомобили и ще връщат всеки, който няма осигурено паркомясто и основателна причина да бъде допуснат. Входът откъм Зоопарка също е ограничен до съществуващите паркинги и ще остане така до трайното и устойчиво решение за пълното ограничаване на автомобилите в парка“, пише Коцев, измъквайки се йезуитски от изпълнение на решението на ВАС.

Коцев, паркът не е паркинг и има алеи, а не улици! И основателна причина ли е ходенето с кола на заведение в Морската градина?! Всъщност в прав текст кметът казва, че частният му паркинг пред "Хоризонт“, за който съдът се произнесе, че е незаконен, ще е опорният паркинг на Морската градина. Ако Коцев още днес не изпълни решението на ВАС, означава, че  той лично и семейно се облагодетелства.

Групата на ГЕРБ ще сезира веднага прокуратурата за остър конфликт на интереси!









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Бюджет 2025
Пожари 2024
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: