Посочиха Камилата за шеф на ударници на казина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:33 / 08.11.2010
11277
Варненец с инициали Г. А. и прякор Камилата бе посочен от полицията като бос на организирана престъпна група, източвала джакпотите от игрални автомати в зали и казина в цялата страна. При акция на антимафиоти от сектор "Компютърни престъпления" бе разбита групата му, която манипулирала машинките със специален чип, съобщиха от пресслужбата на МВР. Бандата била атакувана в Стара Загора след тримесечно разследване. В момент на монтиране на електронен чип в игрален автомат, били изненадани 31-годишният Н. Ж. и връстникът му Н. С., които били закопчани. Според МВР двамата работили за Камилата. След като осъществявали връзка с крупие от набелязания игрален дом, бандитите му обещавали 40% от джакпота и пристъпвали към монтирането на електронния чип. Така с измама те прибирали другите 60% от печалбата. Всичко това ставало без знанието на собствениците на казината. При извършения личен обиск на двамата задържани и при последвалите претърсвания в жилищата им в Ямбол са намерени оригиналните извадени от игралния автомат чипове, специален ключ за отваряне на игрални автомати, дрога и др.

Визираният от МВР организатор на групата е небезизвестният във Варна Георги Андреев - Жоро Камилата. Към момента полицията и прокуратурата не е уточняват какви точни действия извършват спрямо него - дали той е задържан и повдигнато ли му е някакво обвинение. Камилата е кадър на варненското спортно училище с профил вдигане на тежести. В зората на демокрацията бе спряган за шеф на хазарта в региона. Слухове го свързават с местната организация на СИК, въпреки близките му контакти с представители на ВИС. Към момента той държи заведения на Златните. Има и бизнес с нефтени продукти и бензиностанции.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).