Правителството управлява от Варна този уикенд

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:43 / 08.08.2010
2208
Правителството на ГЕРБ базира държавното управление край морето.

Бившата царска резиденция "Евксиноград" се оказа тясна да побере всички представители на властта, които предпочетоха Варна този уикенд. Още в петък вечерта премиерът Бойко Борисов домакинства там на сръбския президент Борис Тадич. Като теми на приятелската среща бяха анонсирани туризма и енергетиката. Рамо на премиера по тези въпроси дават членовете на кабинета Николай Младенов - външен министър и министърът на енергетиката Трайчо Трайков.

Президентът Георги Първанов също отседна в "Евксиноград". Той е във Варна по повод 131-годишнината от създаването на Военоморските сили. Вчера той бе почетен гост на тържествения концерт, предшестващ същинските празненства за празника на ВМС заедно с военния министър Аню Ангелов и председателят на парламента Цецка Цачева, също отседнали в почивната база на властта с най-красивия парк.

Да връчи дипломите на "Випуск 124″ и да даде добро за участието на доброволческите структури в операциите по търсене и спасяване на море във Варна е и министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков. Той също е гост на резиденцията, заедно с част от екипа си.

Без официална изява през уикенда, но също в "Евксиноград" е и министърът на благоустройството Росен Плевнелиев, научи vNews.

На една ръка разстояние - от Албена до Евксиноград, в част от управленските и партньорски дискусии ефективно се включвал и силовият вицепремиер и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Източник: vnews


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).