Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Пребиха и се гавриха със старица
Автор: Екип Varna24.bg 10:29 / 08.08.2009Коментари (0)1414
© Varna24.bg
Възрастна жена е била брутално пребита, след което и подложена на гавра при грабеж на апартамента . Гнусното престъпление станало на 28 юли тази година, но останало извън общественото полезрение, понеже не било описано в полицейския бюлетин. "Има такъв случай, но през въпросния ден не подадохме информация, защото трябваше да бъдат извършени последстващи действия и все още не беше ясна фактическата обстановка. Освен грабежа, беше налице и извършено насилие над собственичката на апартамента. Не беше ясно физическото й състояние и информацията нямаше да е точна, и пълна". Това заяви за "Позвънете" инспектор Жени Жейнова от варненската полиция, след извършената по случая репортерска проверка.

Тя показа, че престъплението е станало в сутрешните часове. Възрастната жена - Добринка Иванова живее в на 1-я етаж в 16 вход на блок 405 в кв. "Владиславово", заедно със своя син - Янко Стефанов. Не крием имената им, понеже жителите в целия блок са наясно и шокирани от случилото се.

Янко, който работил като шофьор във варненска фирма, тръгнал в 5 ч. сутринта за работа, се опитал да заключи решетката на входната врата, но не успял защото в ключалката имало набутани клечки. Затова той врътнал ключа само на мокавената врата и заминал. За грабителя не било трудно да я разбие, при това без опасност, че старицата вътре ще го чуе, понеже била почти глуха. След това той нанесъл жесток побой на Добрина, като последвала и гавра - сексуално насилване с бутилки, коментираха съседи. След като бил подаден сигнал от комшиите, които видели разбитата врата, дошла полиция и Бърза помощ. Пострадала била откарана в болница с множество контузни рани по цялото тяло - глава, торс и половите органи, уточниха от полицията. На мястото бил направен оглед, иззето следи, а Добрина казала: "Митко Черния беше". Въпросният мъж е съсед на Добрина. Той живее на 4-я етаж в същия вход. Последвал полицейски арест и разпити. "Държаха ме 2 дена и ме пуснаха. Не искам да коментирам нищо повече. Само ще ви кажа, че тази жена ме е отгледала от малък, играл съм със синовете й и нямам нищо общо с това престъпление", заяви пред "Позвънете" 48-годишният Димитър, който не пожела да каже фамилията си.
Всички жувущи във входа са потресени и изплашени от случилото се. Те коментираха, че Митко Черния бил известен с присъдите зад гърба си, една от която за изнасилване. Със случая се е заела Варненска районна прокуратура, понеже за момента разследването е започнато за грабеж.

Източник: в. "Позвънете"









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2024/25
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: