Предизборни копки блокираха гаражи във Варна, хората бесни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
11:29 / 12.10.2011
1308
Варненци скочиха срещу намеренията на общината да им прокара предизборно улично осветление. Собствениците на гаражи на ул. "Акад. Методи Попов" останали неприятно изненадани сутринта във вторник, когато видели, че пред тях се копае канал. Той на практика блокирал достъпа им до паркоместата.

"Работниците ни обясниха, че предизборно правят уличното осветление. Нямам нищо против, дори приветствам подобренията в района, но защо не благоволиха поне да ни уведомят", недоволстваше Светлана Ченкова. Тя определи поведението на администрацията като на велможа. По думите й тази ситуация затруднява изключително много собствениците, защото ги хваща неподготвени.

"Ако на някой му се наложи да използва спешно колата си, няма как да го направи. В случай, че ни бяха предупредили, можехме да изместим автомобилите, но те твърдят, че нямали навик да ни съобщават за такива ремонти. Обаче имат навик да лепят агитации да се гласува", заяви жената.

От фирмата изпълнител посочиха, че действат изцяло по възлагане от администрацията. Налагало се да разкопаят, за да поставят кабел за осветлението. Още до вечерта обаче работата щяла да се свърши и ровът да се зарине. Това не беше достатъчно, за да успокои гражданите, които настояваха, че не са аборигени и им дължат поне малко уважение.

Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).