Представят новия iPod touch в Public

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:35 / 03.03.2010
919
За щастие на всички фенове на последните технологични иновации, App Store - онлайн магазинът за iPhone и iPod touch приложения, стъпи и в България на 18 февруари. А за тези, които още не знаят защо светът е полудял по Apple, магазин Public организира интригуващата презентация „Дигиталният свят на Apple" с представители на дистрибутора на револолюционната марка. Те ще разкажат повече за уникалните мултимедийни приложения, събрани в iLife'09, за пакета офис приложения iWork'09, както и за операционната система от следващо поколение Mac OS X. В следобедните часове, феновете ще имат възможност да научат повече за всички Apple продукти, изложени в магазин Public, директно от дистрибуторите на Apple за България.

В Public се предлагат най-модерните високотехнологични продукти, 15 000 заглавия на книги, игри и лаптопи, 30 000 дискове с музика и филми, както и играчки до безкрай.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).