При спецакция: Задържаха дилър на дрога и група наркозависими

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:58 / 09.02.2011
884
Наркодилър и трима зависими са задържани при спецакция на полицията, разиграла се вчера около 18. 00 ч. в района на Първо РУП. Това съобщи шефът на варненската полиция, комисар Димитър Димитров. И уточни, че освен четиримата са спипани още петима наркозависими, които ще бъдат разпитани, в качеството на свидетели.

Акцията се разиграла в момента на продажба на хероин. 28 г. Х.К.Г. за когото справка показала, че е криминално проявен и осъждан е заловен докато продавал 2 пакетчета хероин на Я.П.К. При вида на полицаите, последният успял да погълне хероина. "Наложи се, младежът да бъде откаран в Токсикология , където са му направени спешни интервенции и в момента той е в добро състояние", заяви шефът на полицията, комисар Димитър Димитров. 

С 6 дози хероин е спипан наркозависимият К.Л.М. на 27 г.
У 31 г. Н.М.Г., за когото станало ясно, че също е наркоман са открити 3 дози.

При последвало претърсване в дома на наркопласьора - Х.К.Г. са открити още 51 пакетчета със същото вещество. От там са иззети и 2000 лв. и ривотрил заявиха от полицията. Образувано е досъдебно производство, което се наблюдава от ВОП.


Източник: в. "Народно дело"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).