Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Приключение-изненада в ОДЗ 4 "Чайка" за Деня на детето
Автор: Екип Varna24.bg 07:05 / 01.06.2011Коментари (0)1096
©
Истинско приключение-изненада е подготвило за своите възпитаници ръководството на ОДЗ 4 "Чайка" във Варна за Деня на детето - 1-и юни.

120 възпитаници на детското заведение - от 1-ва до 4-та група, ще преживеят първото си истинско парти в модерния детски кът в Shopping Outlet Center (бившия Pfohe mall).

Началото ще бъде поставено с химна на детското заведение и тъй като е празник, всяка група ще отправи малък музикален поздрав към родителите и останалите деца. Най-малките ще изиграят танца на гъсеничките и пеперудите. Втора група е подготвила танц, наречен "Пингвините". Трета група ще изнесе истински малък спектакъл "Какъв прекрасен ден", а малките абитуриенти - децата от четвърта група, ще се представят с "Довиждане детска градина". Ще има и няколко изпълнения на наградените двойки по спортни танци, възпитаници на ОДЗ 4.

След краткото представяне с помощта на кака Марияна и кака Пепи от театралната група "Трик-Трак" малчуганите ще подредят пъзела на чудесата и ще започнат първоюнското си пътешествие от приключение в приключение. На тяхно разположение ще бъдат всички парти-ателиета в къта. Най-малките ще направят въображаемо пътешествие с кораб. Те ще бъдат настанени в клуба за рождени дни, където ще получат и почерпка за празника.

По-големите ще се почувстват като на истинско парти. За тях ще има специален коктейл в пространството пред детския кът. Истински подарък ще бъдат атрактивно приготвените и украсени, специално за възпитаниците на ОДЗ "Чайка", ястия.
За "каките" и "батковците" от детското заведение също са предвидени много игри и забавления като за истински празник. Те ще вземат активно участие в пиратското парти, подготвено от аниматорите в детския кът, ще могат да скачат на батут и да се пускат по пързалката с приземяване сред хиляди топки. Няколко аниматори ще се грижат за поддържане на доброто настроение на децата.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Икономическа криза
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Отношенията София-Скопие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: