Присвояват пари, дарени за малката Михаела

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:14 / 19.04.2011
1169
Майката на малката Даниела от Варна, която има нужда от операция в Израел, изпрати обръщение до медиите, в което съобщава за мними помощници, които уж събират пари за болното дете. Ето и цялото обръщение на майката:

"Здравейте, искам от сърце да изкажа хиляди благодарности на всички медии, община Варна, Българската коледа, Пламен Бонев, Борислав Лоринков и многото познати и непознати, подкрепили Михаела! Благодарение на всички Вас, тя посети клиника "Биокорекция"-Израел за четвърти път, където и беше направена кореция в дозировката на препарата, който приема. Усилията ни не са напразни. Вече почти една година Михаела няма епилептични пристъпи. След направено ЕЕГ в България бе установено, че няма огнищна активност. Според проф. Василиев от Израелската клиника, това е първият и най-важен етап от нейното лечение. Очаква се голям напредък в нейното двигателно и говорно развитие. През месец септември 2011 г. Михаела трябва да се яви за нова корекция на дозировката от лечебния медикамент. И набирането на средства продължава. Това са добрите новини. За съжаление обаче покрай истинските приятели и доброжелатели на дъщеря ми се появиха и спекуланти, които решиха, че могат да се облагодетелстват за нейна сметка. Получих няколко сигнала за измама и излоупотреба със здравословното състояние на Михаела. Преди време действително бях дала пълномощно на две жени, това са Снежана Пенчева Гребенарова и Румяна Колева Маринова. Впоследствие от дарители, предоставили средства на двете разбрах, че са успявали да събират пари, които не са стигали до мен и болното ми дете. Затова оттеглих това пълномощно и искам да предупредя, че на този етап никой не е упълномощен да събира средства на ръка за лечението на Михаела. Средства се набират единствено чрез СМС или по дарителската сметка за детето, а парите от нея се използват само със съдебно решение. "

 

Всеки, който желае да помогне, може да използва следните банкови сметки на момиченцето. Всеки може да го направи и чрез изпращането на дарителски СМС на посочения по долу номер със съответния текст:

 

 

Сметките са дарителски на името на Михаела Петрова
ПроКредит Банк
IBAN: BG49PRCB92301029819412-BGN
BG90PRCB92301429819417-EUR
BIC: PRCBBGSF
Или
"DMS MIHAELA" на номер 17777 за всички абонати.
Цената е 1,20 лв. с ДДС.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).