Пробация за пациент, откраднал портфейла на лекаря си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:11 / 07.02.2011
623
Пациент, откраднал портфейла на доктор по време на преглед, бе осъден от Варненски районен съд на пробация. След одобрено споразумение на 27-годишния К.Петков бе наложено наказание от 1 година пробация при двете задължителни мерки, с периодичност на явяването и подписването пред пробационен служител 2 пъти седмично.

Подсъдимият призна вината си в това, че на 25 май миналата година при посещение в лекарски кабинет, отнел портфейл с пари и документи на обща стойност 603 лв.

По време на преглед, лекарят за няколко минути оставил пациента сам в помещението. Младежът се възползвал от отсъствието му, отворил гардероба в стаята и от оставената там чанта взел кожен портфейл със 600 лева, няколко монети в евро, шофьорска книжка и др. документи. Петков прибрал парите, а портфейла с останалите документи скрил зад дърво край медицинския комплекс. Още на следващия ден младежът признал пред разследващите за кражбата, като нанесените щети били възстановени на лекаря до приключване на досъдебното производство.

Споразумението влиза в сила веднага.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).