Продавачка изгони нападатели с газов пистолет от магазина си в Белослав

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:47 / 29.01.2012
2370
За часове е разкрит въоръжен грабеж в Белослав, Варненско, съобщиха от пресцентъра на полицията във Варна. Трима са уличени в извършване на въоръжен грабеж, часове слез престъплението. Двама от тях са в ареста на Четвърто РУП, третият се издирва.

На 28.01.2012 г. около 20,32 ч е получен сигнал от продавачка в магазин за хранителни стоки в Белослав. Жената съобщава, че преди минути двама непознати и маскирани мъже са влезли в търговския обект. Единят от тях я заплашил с пистолет и поискали оборота на магазина. Продавачката се усъмнила, че оръжието е истинско и успяла да ги изгони от помещението. На излизане маскираните взели една бутилка бира.

Незабавно са предприети оперативно издирвателни мероприятия. Установено е, че мъжете са се придвижвали с автомобил. Установено е, че той е "Рено Лагуна" с разградска регистрация.

Незабавно информацията е предадена на звеното за видеонаблюдение, които засичат и установяват колата пред МОЛ "Варна". Задържани са П. Ив. 25 г. от Девня, криминално проявен за наркотици и кражби, както и съгражданинът му Кр. Иг. 25 г., осъждан. Установен е и третият им съучастник - Андр. М. 23 г. от Девня, който е изчаквал в автомобила. Към момента същият се укрива.

Открито е оръжието - газов пистолет.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).