Проекти заливат приемната на управляващите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:58 / 08.03.2010
454
Молби с искане за съдействие по финансирането на различни проекти по европейските оперативни програми заливат приемната на депутатите от ГЕРБ във Варна. Това съобщи за „Позвънете" депутатът от управляващата партия и шеф на областните структури на ГЕРБ Павел Димитров. „Най-много организации и кметове идват по време на приемния ми ден във връзка с различни проекти по оперативните програми „Околна среда" и „Развитие на селските райони", коментира народният избраник. Повечето обикновени граждани търсят Павел Димитров с молба да им съдейства за решаването на техни лични проблеми. Друга значителна част от варненци споделят с депутата сигнали за корупция в различните структури на общинската власт и местните структури на държавните ведомства.

Организаторите на протеста срещу дупките на територията на община Варна или други засегнати граждани не са търсили съдействие от страна на депутатите от управляващата в страната партия, поясни шефът на ГЕРБ във Варна. Според него ревизията на договорите с фирмите изпълнителки на инфраструктурните обекти в морската столица е най-логичната и правилна стъпка за решаването на проблема. „Освен това по случая има назначена и проверка от страна на прокуратурата, от която се очаква също да бъде оповестен резултат", добави Димитров. Според него община Варна в момента работи активно с цел разрешаването на проблема с уличната мрежа в града. От ГЕРБ са пряко свързани със състоянието на пътищата в морската столица не само като участник в местната власт, но и в лицето на общинския съветник от генералската партия Николай Пашов. Той е шеф на една от трите фирми, ангажирани с поддръжката на инфраструктурните обекти на територията на града. Неговата „Хидрострой" се грижи за състоянието на пътищата на територията на централния варненски район „Одесос".

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).