Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Промоционален Пакет за влюбени във варненската опера
Автор: Екип Varna24.bg 09:05 / 08.02.2013Коментари (0)702
© Bulfoto
За шести път Държавна опера Варна ще отбележи Деня на влюбените Свети Валентин с "Една любовна вечер в операта", в която по традиция звучат най-красивите любовни мелодии в изпълнение на най-добрите и обичани български певци. Началото постави преди години Камелия Тодорова, последваха я Мария Илиева, два пъти Орлин Павлов, Васил Петров и сега дойде редът на Орлин Горанов.

Както е добре известно, на върха на популярността си като поп певец, Орлин Горанов се обръща към оперната музика и през 1990 година завършва Музикалната академия със специалност оперно пеене. Неведнъж е пял е в спектакли и концерти на Варненската опера. Звезда и на поп сцената, и в операта, Орлин Горанов е уникално явление в българската музика. Спомняме си го също в ролята на президента в нашумелия филм "Мисия Лондон". Неговите концертни изяви винаги са високо емоционални преживявания, обгърнати от любовта на публиката.

Сега ще посрещнем Орлин Горанов, заедно с дългогодишния му приятел, популярния пианист и композитор Нелко Коларов. Повече от 25 години продължава творческото сътрудничество между двамата. Те често се виждат и техните дълги разговори са прословути сред колегията. Така се раждат и идеите за съвместни концерти с песни, писани от Нелко специално за Орлин. Тези песни ще чуем по време на "Една любовна вечер в операта", която започва в 19.00 ч. на 14 февруари.

Аранжиментите са дело на Нелко, който освен на рояла, ще се изяви и като диригент на Симфоничния оркестър на Държавна опера Варна. Нелко Коларов е голямото варненско име в популярната музика. Още от времето на легендарната група "Импулс" той създава няколко от иконите на поп музиката ни, като ,,Есенни птици'', ,,Сън'' и ,,Ако ти си отидеш за миг''. През 80-те години събира петгодишен опит като диригент във Варненската филхармония. От 1998 г. започва творческото му партньорство с композитора и китариста Николо Коцев за звукозаписа на рок-операта "Нострадамус".

Още със старта на продажбата на билети за февруари, феновете вече запазиха първите билети за концерта, който с основание се очаква като едно от най-вълнуващите артистични събития във Варна тази година. За ВИП гости са запазени определен брой места с цена на билетите по 50 лв., включваща запазено място на Първи балкон, диск на Орлин Горанов и чаша вино с музикантите след концерта. И понеже става дума за любов, сме подготвили специален промоционален ПАКЕТ ЗА ВЛЮБЕНИ с обща цена за двама от 60 лв. Преференцията включва 2 ВИП места на Първи балкон, компактдиск на Орлин Горанов с автограф и по чаша вино в компанията на Орлин и Нелко.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Грипна епидемия обхвана страната
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Новак Джокович идва в България
Борба за влияние в Близкия Изток
Интеграцията на Западните Балкани в ЕС
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: