Провеждат обучителни семинари за възможностите за финансиране на бизнеса

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:36 / 06.08.2009
747
Предстои провеждането на цикъл от семинари в гр. Варна, относно възможностите за финансиране в сектор производство, преработка и реализация на плодове и зеленчуци. Първият от планираните семинари ще се проведе на 07.08.2009 г. от 17.00 часа в сградата на Варненска Търговско - Индустриална Камара, гр. Варна, бул. „Приморски" № 135.

Програмата включва представяне на „Търговска банка Д" АД в сферата на финансиране на селскостопански производители, както и нови продукти на банката. Също така се предвижда обзор на ситуацията в сектора от представители на Областна Служба за Съвети в Земеделието и Областна Дирекция „Земеделие и храни". Ще бъде проведена дискусия с производители, преработватели и търговци на плодове и зеленчуци от региона.

Интерес към мероприятието са проявили представители на браншовете от област Варна, както и от други райони на СИРП.

Планира се срещата да постави началото на цикъл от семинари, чиято цел е да се представи обективно ситуацията в сектор селско стопанство, както и участниците да се запознаят с възможностите за финансиране и подпомагане на дейностите им.

Организаторите от ВТИК, „Поларис Консултинг" ЕООД и ДЗЗД „Форум" считат, че поставените за разглеждане въпроси са от изключителна важност за производителите, преработвателите и търговците на плодове и зеленчуци, и че дискутираните въпроси ще представят нови перспективи за развитие на сектора в региона. С тази цел те приканват и други заитересовани фирми, организации и земеделски производители да се включат в следващите семинари от цикъла.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен
Кметът на Варна: Предците са ни оставили голям урок - можем да ск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).