Психично болен подпали апартамент във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:36 / 15.12.2012
981
Днес, в 04.08 часа, е получено съобщение за пожар в апартамент на ул. Зеленика № 25 , ет.3. Изпратени са два екипа от 1 РСПБЗН за потушаването му. На място е установено, че в апартамента живеят 76-годишния Р. К. и 51-годишния му син О. К., който е болен от тежко психическо заболяване. Пред пожарникарите О. К. заявил, че той е запалил завивките на дивана в хола.

Двамата са изведени извън апартамента, като бащата е отведен в център по токсикология на Военоморска болница, без опасност за живота. Мнението на дежурния лекар е, че е в сравнително добро общо състояние, но е вдишал голямо количество дим и са започнати съответните процедури за възстановяването му. О. К. е откаран за лечение в психодиспансера на МБАЛ "Св. Марина".

При пожара изцяло е изгоряло имуществото в спалнята и част от хола, опушени стени-300 кв. м. а така също и ПВЦ-прозорец и външна изолация-15 кв. на апартамента на по-горния етаж. Спасено останалата част от апартамента на площ около 62 кв. м.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).