Първата катедра по "Маркетинг" в България отбелязва 25 години от създаването си

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
10:28 / 16.06.2022
1424
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Катедра “Маркетинг" при Икономически университет – Варна организира международна научна конференция на тема “Ремаркетинг на реалността" по повод навършването на 25 години от основаването си. Конференцията ще се проведе на 17 юни 2022 г. в Икономически университет – Варна и онлайн. 

В рамките на научното събитие участие ще вземат над 100 представители на научната общност и бизнеса и ще бъдат представени над 90 доклада по актуални и интересни теми, свързани с маркетинговата дейност и практика. 

Научният форум се открива в 9:00 часа с пленарна сесия с участието на проф. д-р Евгени Станимиров – ректор на ИУ – Варна, проф. д.н. Симеон Желев – декан на Факултет "Управление и администрация" в УНСС, и доц. д-р Иван Марчевски – ръководител на катедра "Маркетинг" в Стопанска академия “Д. А. Ценов", Свищов. Пленарната сесия ще се излъчва на живо онлайн. 

Катедра "Маркетинг" е първото специализирано научно звено в България с насоченост към теоретичните и приложни аспекти на маркетингa. Създадена е на 17 юни 1997 г. и оттогава до днес е едно от най-бързо и динамично развиващите се научни звена както в ИУ – Варна, така и в България. Преподавателският екип на катедрата се отличава с активна научна работа и силни връзки и партньорства с практиката. Научните постижения и признания на преподавателите излизат извън пределите на страната. В момента катедрата обучава над 750 студенти в 7 различни специалности в бакалавърска и магистърска степен и 12 български и чуждестранни докторанти.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...
Има ли криза с боклука по Черноморието?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).