Първо РПУ с нова къща през 2010 г.

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:28 / 27.05.2009
876
След мъчителна пауза от 7-8 месеца и съдебни битки помръдна и градежът на Първо РПУ, който е на ръка разстояние от новата Съдебна палата във Варна. Вчера мощен кран шеташе из оградения терен, където в момента се почиства ръждясалата от дългия престой на открито арматура. "Надяваме се в началото на 2010 г. полицаите да влязат в новата сграда", размечта се вчера комисар Димитър Димитров, директор на ОД на МВР.

След прекратяването на договора с кооперация "Единство 94" за нов конкурс са били поканени 7 фирми изпълнителки. От тях се явили 6, а най-добрата оферта била на "Главболгарстрой" - Варна. Тъй като цените на материалите паднаха, в условията на криза масрафът на РПУ-то ще излезе по-евтино - към 4 млн. лв.

От строителния надзор на обекта имали намерение да направят курбан - да потръгне работата и да върви без засечки.

В момента служители и дознатели продължават да изумяват гражданите с битовите условия, при които работят. Освен че са натъпкани в бараки, полицаите пишат на порутени бюра, с компютри антики. За тях части няма, тъй като са произведени преди повече от 10 г.

Източник: в. "Морски Труд"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).