Пуснаха още медици по плажовете

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:39 / 03.08.2009
900
Допълнителни медицински екипи обслужваха варненските плажове на Илинден. По стария християнски календар празникът се падаше вчера.

С по още една медицинска сестра бяха подсилени пунктовете на плажовете на Златни пясъци, Св. Константин, както и тези в града, посочи управителят на ДКЦ I "Св. Клементина" - Варна д-р Иван Иванов.

Мобилен екип от лекар-реаниматор и шофьор с линейка също беше в готовност целия ден, за да реагира при нужда в някой от двата курорта. Принципно линейките, с които ДКЦ "Св. Клементина" обслужва плажовете са общо 3. Медицинското заведение отговаря за около 20 плажа в района. Освен това вчера на всички екипи беше резпоредено да дежурят не както е традиционно до 17, а до 18 часа.

Въпреки поверието, че на Илинден морето взема жертви за щастие това не се случи вчера. Д-р Иванов заяви, че няма дори и един припаднал.

Източник: в. "Позвънете"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).