РЗОК – Варна изплати дължимите суми на аптеките

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:26 / 21.05.2009
488
Още в сряда са преведени сумите, които РЗОК - Варна, дължи на аптеките за извършената дейност по Националния рамков договор. Изплатената сума за периода 1 - 15 април е в размер на 594 187,84 лева.

От 25 до 30 май по график ще бъдат сключвани договорите с аптеки, които желаят да работят със здравната каса. До момента са подадени 123 заявления за сключване на договори. Досега аптеките, договорни партньори на РЗОК, са били 126. Само две от тях са отказали да сключат нов договор за отпускане на лекарствени продукти, медицински изделия и диетични храни за специални медицински цели за домашно лечение, които се заплащат напълно или частично от НЗОК.

РЗОК - Варна, припомня, че пакетът от необходимата документация за договарянето включва 14 документа. Всички аптеки, които кандидатстват за договорни партньори на здравната каса, могат да намерят образците на необходимите документи на интернет страницата на НЗОК на адрес www.nhif.bg.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).