Разбиха "Хюндай-Теракан" и задигнаха чанта с GSM-и, лаптоп и документи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:48 / 03.01.2012
982
Криминалистите от РУП-Сандански работят по разкриването на извършена кражба на 02.01.2011г., чрез счупване на дясно прозорче на задна дясна врата на лек автомобил марка "Хюндай-Теракан" с варненска регистрация, паркиран в дясно от бар-грил "Хепи"  на  главен път Е-79 в района на гр. Сандански. Извършен е оглед на местопроизшествието, като е установено, че потърпевшото лице е пътувало от  Р. Гърция в поска гр. София, като около 17:10 часа спряло за почивка и вечеря на крайпътното заведение бар-грил "Хепи".

Същото е престояло около 40 минути след което се върнало при лекия си автомобил и установило, че от задната седалка на лекия автомобил е открадната 1 брой дамаска чанта, кожена, черна на цвят съдържаща 1 бр. телефон марка "Верту" , 1 бр. телефон марка "Ленор", дамски часовник със полускъпоценни камъни, 1 бр. лаптоп с неустановена марка, 1 бр. колие марка "Сваровски", 1 бр. лична карта и 1 бр. свидетелство за управление на МПС в едно с контролен талон, 1 бр. задграничен паспорт.   

Общата стойност на отнетите вещи е 4700 лева. Извършен е оглед на местопрестъплението. По случая е образувно досъдебно производство, съобщават от пресцентъра на ОДП-Благоевград.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).