Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Разрушителен електронен звук ще залее Варна
Автор: Екип Varna24.bg 12:20 / 22.10.2012Коментари (1)989
Цунами от разрушителен електронен звук ще залее Варна. Това ще се случи в събота - 27 октомври, когато пристигат легендите на лондонския клубен ъндърграунд STIG OF THE DUMP и LDZ - Dabbla. Двамата световно известни МС-титани ще получат и силна подкрепа от лидерите в електронната и дъб култура в България - High Roll (свирили на една сцена с Dj Fresh, Faith No More, Goldie) и Basscatz (които записаха парчето Moving Forward заедно с Рут Колева).

Грандиозното шоу ще се случи на сцена, която се намира на метри от морето, оборудвана е със смразяващ звук, светлинни изригвания и urban-интериор. Сцената вече има претенции за най-новото и модерно място за музика и култура във Варна. На нея ще видим пърформънси, live-партита, световно известни артисти и много енергия, готова да зареди всички в морската столица, зажаднели за качествен line-up, с най-доброто от БГ поп музиката, електронната и ърбън култура.

Първите специални гости на ударното ЦУНАМИ на 27 октомври във Варна са световните MC-великани, които ще представят най-новото си live-шоу:

• STIG OF THE DUMP

Stig of the Dump a.k.a. Stig of the Dubs е печелил множество златни медали в словесни битки от всякакъв род както на Острова, така и отвъд океана. Той е сред най-техничните и бързи хип-хоп и grime МС-та на английската сцена. "Големият" човек печели два пъти наградата на freestyle/ spoken word турнира UK EOW и се класира за финалите в Ню Йорк. Роденият шампион прибавя към трофеите си и тази титла. Само преди няколко месеца излезе поредния му клубен хит с Мatta - Pressure.

• LDZ - Dabbla 

Dabbla е МC и продуцент, както и основател на LondonZoo. Само няколко години трябваха на Dabbla, за да извоюва име на английската хип-хоп сцена. Той издава свежа продукция, която отдавна е извън рамките на дъбстеп жанра.

• High Roll

Мартин Попов (Konspirator) и Димо Пангелов (Mocks) без съмнение са сред най-емблематичните фигури на българската електронна сцена. Диджейската среща на двамата дава резултат и зад гърба си регистрират участие на една сцена с имена като Amon Tobin, Andy C, Dj Hype, Dj Fresh, Faith No More, Goldie, LTJ Bukem, Moby, Noisia, Pendulum, The Prodigy, Roni Size и много други.

• Basscatz

BASSCATZ са българско продуцентско и DJ дуо, зад което стоят Христо aka 'Monk' - музикант с богат опит в класическата, джаз и drum&bass музика, както и Мартин aka JamezBongg - една от основните фигури, отговорни за развитието на родната dubstep и електронна сцена. Страстта им към дълбоките бас линии, ексклузивните селекции и невероятната енергия на лайв изпълненията им ги изведе на една сцена с легенди на dubstep-а като 16 Bit, Phaeleh, Von D, Youngsta, Distance, Balkansky и др.

През май 2012 г. дуото Basscatz съвместно с Ruth издават парчето си Moving Forward, към което певица на България за 2012 засне и видео клип, който предизвика голям интерес към лейбъла. Парчето в последствие става бестселър в iTunes и бива ремиксирано от най-уважавания български продуцент Balkansky aka Cooh.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 22.10.2012 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Проблеми с боклука във Варна
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Избор на български еврокомисар
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: