Рестарт на общинския фонд ин витро във Варна?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:59 / 12.08.2013
1290
Екипът на фондация "Искам бебе" Ви кани да присъствате на пресконференция на тема "Рестарт на общинския фонд ин витро във Варна". На нея ще бъде обявено предложението на фондацията за възстановяване на дейността на общинския фонд за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми от Варна, който да работи по нови правила.

Пресконференцията ще се проведе на 13 август 2013 г.(вторник) от 12 часа в зала 5 на Фестивалния и конгресен център. В нея ще вземат участие председателят на фондация "Искам бебе" Радина Велчева, координаторът на организацията във Варна Женя Ценовска и психологът Яна Пачолова.

Ще бъдат обявени и подробности за предстоящата на 15 август благотворителна инициатива на фондацията "Повече деца за Варна". Тя предвижда провеждането на благотворителен базар, форум за донорството, както и детски концерт от 18 часа на сцена "Раковина" с участието на Деси Добрева, Богдан Томов, хор "Св.Йоан Златоуст", детски вокален ансамбъл "Сребърни звънчета", балетна школа при общински детски център. Събраните средства от кампанията ще бъдат предоставени в помощ на двойки с репродуктивни проблеми от гр. Варна.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).