Ревизор от НАП Варна e "Служител на годината - 2010"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:31 / 17.11.2010
4537
Главният инспектор по приходите Ваня Димитрова-служител на териториалната дирекция на Националната агенция за приходите във Варна, бе избрана за "Служител на годината - 2010". Тя се съревновава за отличието с изявени служители от функция "Контрол"от териториалните дирекции в цялата страна. На професионалния празник на приходната агенция - Деня на Свети апостол и евангелист Матей, изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов обяви най-добрите служители на агенцията от основните функции на администрацията - "Контрол", "Обслужване", "Събиране" и "Обжалване".

Ваня Атанасова Димитрова е служител на НАП от 16.03.1998 год. Тя е изпълнявала последователно длъжността данъчен инспектор в сектор "Данъчни ревизии" в ДП "Одесос" при ТДД-Варна, старши инспектор по приходи в сектор "Ревизии и проверки". Към настоящия момент Ваня Димитрова е главен инспектор по приходи и ръководител екип в отдел "Контрол", Дирекция "Средни данъкоплатци и осигурители" при ТД на НАП-Варна.

За първите девет месеца на годината Ваня Димитрова е извършила 44 броя ревизии. В хода на ревизионните производства на некоректни клиенти на НАП, Ваня Димитрова е установила допълнителни задължения към бюджета за 16 930 279,42 лв. или размер от допълнително разкрити приходи от 1 ревизия -384 779 лева. Издадените от нея ревизионни актове, с размер на допълнително установени задължения за над 10 000 лв., са 27 броя.

"Удовлетворен съм, че усилията, които полагат нашите служители за ефективен контрол на данъчното и осигурителното законодаделство, бяха оценени. Изборът на Ваня Димитрова за "Служител на годината" на НАП е признание за положените усилия и старание не само от нея, но и от всички служители на териториалната дирекция", заяви териториалният директор Светлан Петков.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).