Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Ревизор от НАП Варна e "Служител на годината - 2010"
Автор: Екип Varna24.bg 14:31 / 17.11.2010Коментари (0)4537
©
Главният инспектор по приходите Ваня Димитрова-служител на териториалната дирекция на Националната агенция за приходите във Варна, бе избрана за "Служител на годината - 2010". Тя се съревновава за отличието с изявени служители от функция "Контрол"от териториалните дирекции в цялата страна. На професионалния празник на приходната агенция - Деня на Свети апостол и евангелист Матей, изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов обяви най-добрите служители на агенцията от основните функции на администрацията - "Контрол", "Обслужване", "Събиране" и "Обжалване".

Ваня Атанасова Димитрова е служител на НАП от 16.03.1998 год. Тя е изпълнявала последователно длъжността данъчен инспектор в сектор "Данъчни ревизии" в ДП "Одесос" при ТДД-Варна, старши инспектор по приходи в сектор "Ревизии и проверки". Към настоящия момент Ваня Димитрова е главен инспектор по приходи и ръководител екип в отдел "Контрол", Дирекция "Средни данъкоплатци и осигурители" при ТД на НАП-Варна.

За първите девет месеца на годината Ваня Димитрова е извършила 44 броя ревизии. В хода на ревизионните производства на некоректни клиенти на НАП, Ваня Димитрова е установила допълнителни задължения към бюджета за 16 930 279,42 лв. или размер от допълнително разкрити приходи от 1 ревизия -384 779 лева. Издадените от нея ревизионни актове, с размер на допълнително установени задължения за над 10 000 лв., са 27 броя.

"Удовлетворен съм, че усилията, които полагат нашите служители за ефективен контрол на данъчното и осигурителното законодаделство, бяха оценени. Изборът на Ваня Димитрова за "Служител на годината" на НАП е признание за положените усилия и старание не само от нея, но и от всички служители на териториалната дирекция", заяви териториалният директор Светлан Петков.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България в еврозоната
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Космическа надпревара
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: