Рокери, таксиджии и тираджии на протест във Варна, блокират града

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
09:21 / 17.04.2013
1406
Транспортни работници с камиони и тежка техника излизат на протест тази вечер във Варна. След 17,30 часа около общината се очаква струпване на тежка транспортна и строителна техника, камиони, таксиметрови шофьори и представители на местните рокерски клубове.

Протестът се организира от Националният съюз на превозвачите, съобщи за Дарик местният лидер на съюза Максим Петков. Протестът е срещу нерешени с години транспортни проблеми, плачевното състояние бранша и неизпълнените обещания за изграждане на нова инфраструктура. С шествието транспортните работници ще покажат и солидарността си с гражданските протести и исканията за оставка на Общинския съвет във Варна, посочи Максим Петков.

Очаква се централната част на Варна да бъде блокирана след 17,30 часа. В 18 пред общината ще се проведе половинчасов митинг, след което машините ще поемат на шествие из града. Колоната ще бъде водена от рокерите, следвани от автомобилите. Шествието ще премине покрай Катедралата, след това по бул."Владислав", ул."Дрин", ул."Пирин", бул. "Цар Освободител" и обратно до общината.

За протеста са уведомени както Община Варна, така и органите на реда, увери местният лидер на Съюза на превозвачите.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).