Роми продават от врата на врата крадени парфюми

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:29 / 27.05.2010
1212
В последните 1-2 седмици все по-често мургави търговци обикалят по жилищните сгради и офиси във Варна, предлагайки крадени парфюми. Търговците са категорични, че цената на парфюмите е в пъти по-ниска от тази в магазините. На въпрос защо е така, те отговарят, че парфюмите са крадени. Действително скъпи марки парфюми, които струват по принцип 100 лева, се продават за 20-30 лева, но без никаква гаранция, че парфюмите са наистина оригинални.

В началото на летния сезон във Варна традиционно се появяват улични търговци, които предлагат на чужденците най-различни артикули, като например часовници, имитация на златни бижута, гердани и всякакви други неща. Не са и рядкост и хората, които се опитват да сменят валута на чужденците, но това се случва по-рядко, тъй като туристите биват предупреждавани от туроператорите да посещават единствено лицензирани чейнджбюра, за да не бъдат излъгани.

В началото на лятото рязко се увеличава и броят на просещите по варненските улици.

Източник: Агенция "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).