Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Руски проститутки изместват родните
Автор: Екип Varna24.bg 13:31 / 06.05.2010Коментари (0)5844
©
Руски проститутки изместват мургавите труженички по родните пътища. Вносните „мамашки" се появили преди около месец и половина във Великотърновско и постепенно успели да окупират международния път Русе - Стара Загора и главния път София - Варна. По този начин те нагло отмъквали хляба на местните мургави жрици. Освен това рускините правели и ценови дъмпинг.

"Освен че са по-хубави от нашите циганки, те ги бият и с по-ниски цени за услугите. Допреди тяхното идване свирката вървеше по 20 евро, а сега те я правят и за 10-15 евро", обясняват родни шофьори, ползвали се от услугите на магистралките. Най-доволни от новите сексгърли, разбира се, били турските тираджии, които особено много си падали по русокосите Наташки. Според запознати инвазията на рускините по родните пътища не минала съвсем безпроблемно. Местните ромки и техните сводници въобще не мислели така лесно да си дадат територията без бой. Имало няколко жестоки стълкновения, придружени със скубане на коси и размахване на пищови на пътя. Накрая се оказало обаче, че местните сводници не могат да се мерят с „патроните" на рускините и накрая просто били принудени да вдигнат бяло знаме и да си поделят територията.

Криминалисти обясниха пред "Монитор", че красивите труженички ще останат на магистралата най-вероятно още месец, когато започва активният летен сезон и те ще бъдат командировани по Черноморието.

Проверка на вестника показа, че на Околовръстното край София цените на ласките не са се променили от миналата година - френската любов с презерватив не пада под 15 лева, докато стандартен секс върви по 30 лв. Усамотяването обикновено става на полянка зад паркинг за тирове около село Кривина край София.

"Видяхме я вчера как една колежка работи, без да го слага, и взема същите пари. Това е опасно, може да си изгубим клиентите, ако разберат, че някоя го прави без презерватив. Тук може само от слюнката да се заразиш с нещо, затова ние не се целуваме и правим всичко само с предпазни средства", обясни момиче от Околовръстното. Нейна колежка пък добави, че ходи редовно на медицински прегледи, защото не иска да си рискува здравето.

Източник: Монитор









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2024/25
Крал Чарлз е болен от рак
Отбелязване на Деня на Независимостта
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: