С месеци никой не търси в моргата младеж, скочил от Аспаруховия мост

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:15 / 12.11.2012
935
Все още остава неизвестна самоличността на младия мъж, който се самоуби, скачайки от Аспарухов мост около 3 ч. през нощта на 12 юни. Оттогава изминаха почти пет месеца, но до момента нито едно от обявените за издирване лица не отговаря на описанието на момчето, което се хвърли в бездната пред очите на полицаи и граждани. Според специалистите младежът е на около двайсет и няколко години. Досъдебното производство предстои да бъде спряно.

Междувременно разследващите са изискали от съдебните медици да вземат проби от тялото и да изготвят ДНК експертиза. В случай, че някой все пак потърси изчезналия си роднина, изследването ще помогне да се установи дали неизвестният младеж е търсеният човек, обясниха запознати.

На 12 юни през нощта преди фаталния полет със самоубиеца са разговаряли неколцина души. Сред тях е таксиметров шофьор с клиент, които спрели на моста, когато видели, че човек стои от външната му страна, хванат за перилата, с гръб към бездната. Хората подали сигнал на тел. 112 и започнали да увещават непознатия да не скача. Решеният на самоубийство мъж обаче стоял приклекнал, стискал перилата и нито за миг не вдигнал поглед към хората, които се опитвали да го придумат. Не изрекъл и дума дори когато на мястото пристигнали два полицейски екипа, които също се включили в разубеждаването. Вместо отговор той пуснал перилата и полетял назад в тъмнината. Само след минути съдебните медици пристигнали на място. Човекът лежал безжизнен на пътя. Бил буквално обезобразен. В него не били намерени нито лични документи, нито мобилен телефон.

Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).