SENSHI 24 ще се проведе на 7 декември във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:07
255
След последните две големи плажни издания на SENSHI, вече е ясна датата и за следващото бойно шоу на международната верига. SENSHI 24 ще се проведе на 7 декември, събота, в Двореца на културата и спорта във Варна. Вратите за бойната галавечер ще се отворят в 18:30 часа, а билетите за нея вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

Събитието ще представи елитни международни бойци, които ще се съревновават за шампионските пояси на SENSHI. Феновете могат да очакват много оспорвани двубои между някои от най-добрите състезатели и световни шампиони от различни страни, които ще демонстрират своите умения на ринга във Варна.

Бойната карта ще е с 11 професионални битки, като в 5 от тях ще участват български бойци, готови да защитят честта на родината.

Международната верига SENSHI е една от най-бързоразвиващите се в Европа и се е утвърдила както с високото ниво на битките, така и с акцента си върху уважението и дисциплината, които налагат бойните спортове. Като част от KWU International Professional League, SENSHI продължава да разширява глобалния си обхват и предоставя на феновете от цял свят възможността да се насладят на първокласни и неочаквани битки.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте какво време ни очаква утре във Варна
Държавата осигури 30 милиона за изграждането на стадион "Варна"
Кметът на Варна: Дружеството "Градски транспорт" е на прага на фа...
Варненска таксиметрова компания трансформира индустрията и задава...
Десетки сигнали свързани с купуване на гласове във Варна само за ...
От утре: Ремонт на пътя между кв. "Аспарухово" и кв. "Галата", за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).