Самоубилият се мъж във "Владиславово" предупредил, че ще сложи край на живота си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:36 / 04.12.2012
1519
В Районна прокуратура - Варна е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за смъртта на 33-годишния мъж във "Владиславово". Производството е за престъпление по чл.127, ал.1 от НК. Разследването се наблюдава и ръководи от Районна прокуратура - Варна.

Поводът за образуване на досъдебното производство е получен малко след 00.00 ч. на 04.12.2012 г. сигнал до полицейските органи, за това, че двама млади мъж и жена са открили в апартамент, находящ се в ж.к. Владиславово, гр. Варна, трупа на свой приятел - Н. З. И., на 33 г. от гр. Варна. Причина да посетят жилището му били няколко кратки телефонни съобщения, които Н. З. И. изпратил следобеда на предния ден до посочената жена, от които ставало ясно, че е силно депресиран и обмисля да сложи край на живота си. За жалост, двамата пристигнали твърде късно, а на предходните им опити да се свържат с него по телефона, той не отговарял. Мъжът е бил открит в седящо положение на диван в кухненското помещение на апартамента, с огнестрелна рана в сърцето.

При извършеният оглед на местопроизшествие е намерен и иззет пистолет със заглушител, с които най-вероятно е произведен изстрела. В пълнителя на пистолета не са открити други патрони. От ръцете на простреляния, както и от тези на намерилите го лица, са снети дактилоскопни отпечатъци и са иззети оптривки, с оглед извършване на експертиза, дали по тях са налице следи от барут. От жилището са иззети и два мобилни телефона, а този на жената, до която са били отправени съобщенията е предаден от нея с протокол за доброволно предаване. Апартаментът е открит подреден, без следи от борба или насилие, поради което основната версия, по която разследващите работят е самоубийство. Въпреки това се провеждат действия по разследване, насочени към проверка, дали смъртта не е причинена от друго лице, макар и да няма данни мъжът да е криминално проявен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).