Самоубилият се при вчерашната семейната драма във Варна бил таксиметров шофьор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:49 / 14.03.2010
936
Превъртял мъж на 48 г. преби и наръга с нож съпругата си и се самоуби със скок от балкона. Драмата се разигра към 5 сутринта вчера в жилище на последния 7-ми етаж на бл. 220 във варненския квартал "Кайсиева градина".

Тогава Добрин се прибрал в дома си от близкия кв. "Владиславово". Бясна от отсъствието му, 38-годишната съпруга Петя го започнала още от вратата. Обясненията на мъжа не помогнали, защото жената била много агресивна. Скандалът прераснал от размяна на обиди в шамари и юмруци. В мелето съпругът докопал кухненски нож и наръгал с него половинката си. От побоя и раната тя се строполила на земята. Тогава Добрин буквално откачил и скочил през терасата. Открили го мъртъв пред блока. "Мъжът е починал на място, а жената е в болница с мозъчно сътресение и контузии по главата", обясниха от Спешния център. Според съседи семейството живеело скромно. Добрин работел като таксиметров шофьор и имал проблеми с вноските за автомобила. Негови колеги предполагат, че може би банка му е взела колата, защото не са го виждали отдавна на пиацата. Липсата на пари изнервила и него, и съпругата му, което довело до семейната драма. "Очаквам още самоубийства на наши колеги по подобни поводи", предрече шефът на синдикат "Авто" във Варна Димчо Иванов.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).