"Селският глупак" пак в съда, но като обвинител

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:21 / 04.02.2013
927
За 13,30 ч. днес в Районeн съд - Варна е насрочено второ поредно заседание на наказателно дело по обвинение в причиняване на телесна повреда в условия на опасен рецидив. Подсъдим е 38-годишния А. Фанев, а пострадал от деянието е Боян Максимов (придобил популярност в социалните мрежи със заснемането на спящи полицаи в патрулен автомобил).

Фанев е обвинен в това, че на 25 юни 2012 г. причинил средна телесна повреда на Боян, изразяваща се в счупване на носните кости с изкривяване на преградата, довело до постоянно затруднено носно дишане. Според обвинителния акт - на тази дата, след възникнал между двамата конфликт по повод силно звучаща музика, подсъдимият нанесъл удар със самоделно направена бухалка в лицето на пострадалия. Делото се разглежда по общия ред, като в предходното заседание пострадалото лице бе конституирано като частен обвинител, а съдът допусна за съвместно разглеждане в наказателния процес предявения от него граждански иск в размер на 10 000 лв. Днес предстои да бъдат изслушани назначени съдебно психиатрични експертизи. Делото се разглежда от 36 съдебен състав.

Пресслужбата припомня, че във Варненски районен съд има и друго образувано наказателно дело, също за телесна повреда, в производството по което Максимов се явява в качеството на подсъдим, а 38-год. Фанев - на пострадал.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).