Шефът на "Съдебна охрана": Историята с картите за "Градски транспорт“ във Варна е пълна нелепост

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:03 / 20.10.2010
1564
Историята с картите за "Градски транспорт" ЕАД е пълна нелепост. С тези думи началникът на Областното звено на "Съдебна охрана" комисар Мариян Михнев коментира  заформилия се скандал със служители на подопечната му институция. Той се аргументира и с два протокола издадени на 14 януари и на 20 януари тази година. В единият е записано, че на за служителите на Областното звено "Съдебна охрана" се дават 41 карти за обществения транспорт, а в другият още 5 карти. Комисар Михнев допълни, че протокола е подписан от контрольор Стоянка Димова, а самите карти са изпратени директно от София и са заверени в "Градски транспорт" ЕАД във Варна. Шефът на ОЗ "Съдебна охрана" каза още, че не вижда нищо нередно и във факта, че номерата на картите започват с цифрата 3.

Комисар Михнев разказа, че сигнала идва от бивш негов служител, който е бил уволнен дисциплинарно през 2006 г. Тогава бившият надзирател във Варненския затвор е бил хванат в село Петров дол да шофира след като е употребил алкохол и е предизвикал катастрофа навръх Гергьовден. След инцидента тогавашният служител на ОЗ "Съдебна охрана" е извадил и размахал пистолет от жабката на колата си, но за щастие той е бил без патрони и историята се е разминала без жертви.

Комисар Михнев допълни, че не за първи път този негов бивш служител му създава проблеми. В началото на тази година по негов сигнал в ОЗ "Съдебна охрана" във Варна е била извършена проверка от ДАНС, както и от Инспектората по чл. 43 от Закона за администрацията при Министерството на правосъдието. И двете са завършили без констатирани нарушения, коментира още комисар Михнев.

Източник: Днес +


Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
01.11.2010 "Градски транспорт" клекна пред "Съдебна охрана"
20.10.2010 Държавни служители са се возили с фалшиви карти за автобус
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).