Шофьори масово спират на места за инвалиди на паркинги във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
10:34 / 18.12.2013
909
Варненски шофьори масово ползват местата за инвалиди, за да спират върху тях колите си. Това установи репортерска проверка. Особено притеснително е на паркингите на големите магазини в града.

"Ние сме страшен народ, не признаваме никакви правила. Непрекъснато се наместват тук на мястото за инвалиди. Даже съм се карал с такива хора, но те са нагли и не се махат", обясни Петър Желязков, когото срещаме на паркинг на хранителен маркет. Петър е любител-шофьор от 23 години и твърди, че никога не си е позволявал да спира на място за инвалиди.

Липсата на глоби кара много шофьори да спират, където пожелаят. Те не само заемат инвалидните места, но и паркират, като заемат няколко паркоместа край магазините, оплака се и Величка Панайотова. Била съм в Германия, там такова нещо не може да се случи. Не само защото ги глобяват такива разхайтени, но и защото хората са солидарни един с друг. Просто знаеш, че някой инвалид може да има нужда да спре на отреденото място и не му го заемаш, каза още Панайотова.

Източник: в. "Черно море"


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).