"Шоутайм" - жени не можа да победи при домакинския си дебют във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:46 / 16.10.2023
816
Баскетболният отбор на "Шоутайм"- жени направи дебют пред варненска публика във втория кръг от А група жени. Мачът се изигра в залата на Икономическия университет във Варна.

Момичетата на Кирил Петров посрещаха бронзовите медалистки от изминалия сезон в първа домакинска среща. Срещата започна динамично и за двата отбора. Високото темпо от първата четвърт се задържа за цялата среща и зрителите в почти пълната зала на Икономическия университет Варна останаха доволни.

В началото на срещата впечатление направи резултатността от тройката на "Рилски спортист", който бяха близо 50 процентови през първото полувреме. Това даде и солидна преднина на полувремето за отбора от Самоков - 21:53.

Втората част, варнененки започнаха доста по уверено и стегнато в защита.  Отделни изяви на Калина Георгиева и Юле Фенткер, загатнаха че отборът на "Шоутайм" ще се подобрява доста в течение на сезона. "Рилски спортист" се поздрави с победата при краен резултат 46:93.

За "Шоутайм" с 13 точки завърши Калина Георгиева, Юле Фенткер отбеляза 12, а гардът Анхела Йошовска се отчете със 7 точки и 7 борби.

Следващият мач на "Шоутайм" е гостуване на "Академик" Пловдив на 21 октомври, научи още Varna24.bg.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненец преживя среднощен кошмар на гарата в Карнобат
Ръст на стомашно-чревните заболявания по морето
ДПС - Варна застана зад Ахмед Доган
Промяна за една болница във Варна
НОИ алармира за редица измами във Варна, вижте схемата
Кошмар във Варна: Маскирани мъже нахлуха и заплашиха продавачка с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).