Скъп айфон донесе глоба на млад варненец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:23 / 30.09.2024
428
Глоба наложи Районен съд – Варна на 25-годишен, задигнал чужд айфон. Деянието е осъществено след полунощ на 11 ноември 2022 г. На тази дата подсъдимият бил в игрална зала и на няколко пъти молил друг клиент да ползва телефона му за обаждане, докато след последния разговор взел решение да го обсеби и си тръгнал с чуждия айфон. Впоследствие само в разстояние на няколко дни, подсъдимият на два пъти залагал чуждия мобилен телефон, срещу пари в две различни заложни къщи.

До приключване на съдебното следствие в първоинстанционния съд, присвоеното имущество е било върнато на собственика му. Делото приключи с постигнато и одобрено в съдебна зала споразумение, с признание на вината. За извършеното престъпление по чл. 206, ал.6 от НК, подсъдимият бе освободен от наказателна отговорност с налагане на административно наказание - глоба в размер на 700 лева. В негова тежест са и направените разноски по делото. Съдебният акт е окончателен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
10 години зад решетките за украинец, убил свой колега край Варна
Наградиха заслужили варненци
Три варненски университета откриха официално академичната си годи...
50 бебета са родени през 2024 година във Варна с помощта на общин...
Часове до старта на голям ВиК проект, който ще затваря поетапно в...
Модерен водопровод заменя от утре стария руски във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).