След конкурс ще бъдат заети вакантните места в областната управа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:05 / 26.10.2012
2585
Все още не е ясно дали ще бъде извършена ревизия във Варненската областна администрация след смяната на ръководството, коментира пред журналисти новият губернатор Коста Базитов. Той разкри, че неговият предшественик Данчо Симеонов е възложил одит преди да бъде освободен, въз основа на резултатите от който новата управа ще прецени дали да бъде проверена дейността на администрацията, предаде Дарик.

За пореден път Базитов подчерта, че служителите не бива да се притесняват, тъй като промени в екипа не се предвиждат. След конкурс ще бъдат заети вакантните за момента места на заместник-областен управител, главен секретар и директор на дирекция "Регионално развитие и държавна собственост".

Докато бъде назначен втори заместник на Базитов, дейностите ще бъдат разпределени между него и единствения засега - Пламен Манушев, който ще отговаря за транспорта, бедствията и авариите. Доскорошният зам.-кмет на Кирил Йорданов пък ще работи върху проблеми, свързани с образованието, културата, медиите, спорта, проекти и програми.

"След 40 години служба, за първи път от вчера съм цивилен. Чувството е особено", сподели Манушев, който доскоро бе заместник-началник на отбраната. Той определи като свой приоритет подготовката на областта за зимния период, както и извеждането й като водеща в страната.

Коста Базитов подчерта, че не членува в ГЕРБ и няма подобни амбиции, но ще изпълнява правителствената политика в качеството си на областен управител.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).