Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Слънцето се завръща по Черноморието с началото на новата седмица, Варна с температури до 22 градуса
©
През утрешния ден по Черноморието ще е предимно слънчево. Сутринта над крайните северни райони облачността ще е значителна и на отделни места все още ще превалява. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат 21°-24°. Във Варна максималните стойности ще достигнат 22°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, съобщиха от НИМХ.

До полунощ над източните райони все още облачността ще е значителна и на отделни места ще има валежи от дъжд. Над останалата част от страната през нощта ще се изясни до предимно ясно време. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат между 7° и 12°, за София - около 8°. Утре ще бъде предимно слънчево. Северозападният вятър ще отслабне и ще е слаб до умерен, постепенно ще се ориентира от юг. Максималните температури ще са между 19° и 24°, за София – около 20°.

Над планините ще е предимно слънчево, но ветровито. Ще духа умерен и силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра - около 8°.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 31 мин. и залязва в 18 ч. и 57 мин. Продължителност на деня: 11 ч. и 26 мин. Луната в София изгрява в 12 ч. и 14 мин. и залязва в 20 ч. и 56 мин. Фаза на Луната: три дни преди първа четвърт. Атмосферното налягане бавно ще се повишава и ще е близко до средното за месеца.

Във вторник ще е предимно слънчево, ще бъде и почти тихо; след обяд от запад ще се появи разкъсана висока облачност и ще се увеличава, вятърът ще се ориентира от изток. Сутринта ще е по-хладно, преобладаващите минимални температури ще са между 5° и 10°, дневните ще се повишат и ще достигат на места 26°-27°. В сряда от запад на изток ще има временни увеличения на облачността и на отделни места в Западна и Северна България ще превали краткотрайно. Вятърът ще е от южната четвърт и ще остане топло за периода.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: