Собственик прегради улица в “Изгрев”

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:33 / 19.11.2008
1868
Сетил се за имуществото си собственик на парцел разбуни духовете на ул. "Девета" в квартал "Изгрев" във Варна. Той изипал току на пътя цял камион с пръст, за да прекрати практиката през имота му да минават всички съседи. Човекът закупил парцела преди около 10 години, обясни началникът по строителния контрол в район "Приморски" Валентин Димитров. Той посочи, че след сигнала на засегнатите граждани направили пълна проверка за нарушения. Оказало се обаче, че варненецът разполага с всички необходими документи за собственост и при това напълно валидни. В продължение на десетилетие човекът не използвал имота си, а сега като се върнал в него установил, че от там минава път, при това с асфалт. Никой не знае как се е появила там улицата. Собствениците на съседните имоти обаче твърдят, че тя е отпреди най-малко 20 години. Според районното кметство всички документи са изрядни и човекът има пълното право да затвори отсечката.

"Ние, като районна администрация, не можем да направим нищо повече, освен да констатираме фактите. Те са, че нарушение няма", каза за "Позвънете Новини" кметът на район "Приморски" Пламен Градинаров. Той е посъветвал недоволните хора да се обърнат към кмета на общината Кирил Йорданов, който единствен има правомощията да издаде заповед за преминаване през нечий имот.

Източник: в. "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
01.12.2008 Багер разчисти запушена улица в Изгрев
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).