Софи Маринова с голям коледен концерт на 10 декември във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:09 / 24.10.2022
3038
Звездната Софи Маринова ще зарадва хилядите си фенове във Варна с голям коледен концерт на 10 декември в Дворец на Културата и спорта. Ромският славей обещава да изпълни едни от най-големите си хитове през годините, сред които “Стари рани", “Слънчице мое", Единствен мой" и разбира се коледната песен – “Свято чудо". На сцената заедно с гласовитата певица за доброто настроение на всички в залата ще се погрижат и страхотните музиканти от оркестър “Азис Груп".

Два месеца след грандиозния концерт на ромската перла в София, в зала “Арена Армеец" пред близо 12 хиляди души, изпълнителката ще отпразнува 25 години на сцената и с варненските си почитатели. Съвсем скоро ще стане ясно, дали Софи очаква и във Варна някои от звездните гости, които пяха с нея в София и кои ще бъда те. Сигурно е, че купонът, както винаги ще бъде на ниво.

В началото на месеца Софи Маринова пусна и чисто нов, налектризиращ дует заедно със звездната Преслава. “MANGAVA TUT", провокиран от екзотиката на Индия, вече се радва на страхотни отзиви и близо три милиона гледания в You tube.  

Вижте и специалната видео покана от Софи Маринова към феновете си за концерта във Варна!

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...
Има ли криза с боклука по Черноморието?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).