Спасиха лекар, решил да се трови с газ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:26 / 01.06.2009
1033
Ветеринарен лекар от Шумен вчера пусна газ и легна да мре в апартамента си на 13-ия етаж в блок на ул. "Марица". Спасиха го по чудо. 38-годишният д-р Ивайло Пенчев, участъков ветеринар във варненско село, опита да се самоубие с пропан-бутан. Съседи позвънили на тел. 112 като мислели, че някой е забравил отворен винтила. Веднага дошъл екип на "Гражданска защита", около 15.20 ч. те разбили вратата и намерили младия мъж жив. Предполага се, че още около 9-10 ч. д-р Пенчев пуснал газ и зачакал смъртта. Миризмата на газ се усещаше вчера до късния следобед още от първия етаж на 13-етажния блок, се убеди репортер на вестника.

Най-близките съседи едва към 15 ч. позвънили на спешния телефон 112. Улашили се да не гръмне бутилката. Екипът на "Гражданска защита" разбил вратата и едва тогава видели мъжа на пода. Докато го извеждали, той взел да буйства, после да вика от болка.

Според дежурния лекар в спешна помощ д-р Евгени Янков, мъжът е бил в съзнание, контактен, но тези натравяния имали дълъг период на лечение и тежки последици. Пострадалият е настанен в реанимация на шуменската болница.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).