Спасяват Окръжна болница в София

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:30 / 17.03.2010
855
Лъч надежда проблясва зад поредната покана на здравното министерство към шефа на МБАЛ „Св. Анна" във Варна доц. д-р Лидия Петкова за промяна в състоянието на здравното заведение. Никаква промяна досега няма във финансовото й състояние, а над 100-годишните сгради в района на болницата продължават да плачат за ремонт.

Днес по обяд шефовете на областни и регионални болници отново са привикани на среща-разговор в Министерски съвет. Този път разговорите ще бъдат с двама от министрите в кабинета финансовия Симеон Дянков и здравния д-р Божидар Нанев. Това е третата или четвърта поредна среща на ръководители на болници със здравното министерство. До момента реална промяна в състоянието им или организацията на работа не е настъпила. Ден по-късно шефовете на регионалните болници ще се срещнат и с директора на Националната здравноосигурителна каса Жени Начева. На тази среща ще отправим нашите искания, защото за януари са ни преведени едва 70% от изработените средства, допълни доц. Петкова.

 

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).