Стартира записването за магистърската програма по софтуерно инженерство на Варненския Свободен Университет и Сирма Груп

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:31 / 17.09.2008
825
Студентите, желаещи да се обучават в магистърската програма по софтуерно инженерство на Варненския Свободен Университет „Черноризец Храбър" и Сирма Груп, вече могат да се запишат в университета. Записването ще продължи до 1 ноември 2008 г., като тогава ще е и първият учебен ден за студентите по програмата.

Учебното съдържание е продължение на знанията, придобити от студентите в бакалавърския курс, предлаган от техническите университети във Варна, София, Габрово и Русе. Специално внимание е обърнато на изграждането на умения за управление на IT проекти, което до сега не е застъпено в програмата на нито един от българските университети. Завършилите програмата ще могат да започнат веднага работа на най-високите нива в IT бизнеса, като за целта в изучаваните дисциплини са застъпени най-модерните IT и Web технологии.

Учебният план на магистърската програма отговаря на най-добрите международни практики. Студентите ще имат възможност да изучават последните новости от технологиите за управление на процесите за създаване на програмни продукти, а също и практически да демонстрират придобитите умения чрез пряко участие в реални проекти на Сирма Груп.

За повече информация относно магистърската програма, както и за записване, студентите могат да се обърнат към г-жа Красимира Манасиева във ВСУ или на тел. 052/359572.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).