Столичанин бе осъден за опит за кражба от магазин в "Гранд МОЛ - Варна"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:41 / 31.10.2012
899
52-годишен столичанин бе осъден за опит за кражба от магазин в "Гранд МОЛ - Варна". С присъда в задочно производство, Районният съд му наложи условно наказание - лишаване от свобода за 3 месеца, чието изпълнение бе отложено с изпитателен срок от 3 години.

52-годишният Ц. Милев бе признат за виновен в това, че на 12 декември 2010 г. от магазин в търговския комплекс направил опит да отнеме 2 бр. външни харддискове, на обща стойност 278 лева. Разхождайки се покрай стелажите, където били наредени различни стоки, подсъдимият успял да скъса и изхвърли опаковките на двата харддиска. Той пъхнал единия под якето си, а другия - в задния джоб на панталона си и се насочил към изхода на магазина, където при преминаването му край сензорите се задействала алармата. Служител от охраната помолил клиента да съблече якето си, при което единият от харддисковете паднал на земята. Впоследствие в магазина били открити скъсаните опаковки от отнетите стоки и била сигнализирана полицията.

Инкриминираните вещи са върнати на фирмата-собственик. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).