Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Стотици таксиметрови шофьори парализираха движението във Варна с протеста си
Автор: Екип Varna24.bg 14:36 / 09.01.2011Коментари (11)7188
© Impact Press Group
Стотици таксиметрови шофьори протестираха с автомобилите си по варненските улици, предаде репортер на Varna24.bg. Жълтите коли почти парализираха движението по варненските улици.

Таксиметровите шофьори негодуват заради намалението на цената за километър пробег от 89 на 54 стотинки, като според тях това е нереална цена, която не покрива дори разходите им.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бакчичите са отвратително ,нагло,гадно племе.
0
 
 
малоумници и като излязаха какво и като спряха движението какво пак ще си останат мишки
0
 
 
Налага ми се доста често да използвам таксита, особено вечер за дискотеките. Значи всякакви изруди съм видял, изобщо не подкрепям протеста им. Освен това преди година си забравих в едно такси документите с 200 лева, а на другия ден пътувах за чужбина. Намерих го по телефона и му казах на шофьора, че парите майната им, важни ми бяха документите. Ефект нямаше. В София ми искаха от летището до автогарата 150 лева и така нататък, там стотинките на апарата не можеха да се видят, защото се въртяха като километража. Най-лошото беше, че като го вземахме таксито един полицай беше до него и си приказваха като първи приятели.
0
 
 
е аз не съм глупава g=n Хаджииски и ползвах такси от Централна гара до Сточна гара и сметката ми беше 34.23 st и си пазя касовата бележка,на кой да се оплача-глас в пустиня.напълно сам съгласна с Вашия коментар,навремето само Сталин е могъл да се справи с това шофьорско племе.
0
 
 
ей големи боклуци са тия бакшишите супер шибаняци, щом едната фирма може да вози за 50ст значи и др могат кво само ми надуват изкуствено цените 90ст нощна!!Абе я в човката е майка им нещастна и оня ден гледам едно момичнце тука се опитваше да ги защива с думите за това колко плаща ли те горките за амортицазия на колите си и колко мн струвал ефира на тъпите им станциии и тем подобни сугурно авери и дето я тъпче бачка ноща смяна!!! Тея да не ми ги подмятат мамичката им, иначе кат отидеш в др град ти ебават майката отвсякъде обикаля града 5 пъти само и само да ти земе 50-60 лв за столицата неговоря там пък са съвсем брутаааални !!!!!
0
 
 
Трябва да си ГЛУПАК за да позваш такси в днешно време,РАЗБИТИ АВТОМОБИЛИ,НЕМОЖЕЩИ ШОФЬОРИ,иИЗМАМИ С ЦЕНИТЕ,МИЗЕРНА ОБСТАНОВКА,НАЙ ГОЛЯМАТА СГАН НА ОБЩЕСТВОТО ОПРАЙНЯВА ТАЗИ ПРОФЕИЯ, С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ РАБИРА СЕ!!!!!!! НЕ СТЕ САМИ НА ПЪТЯ ГОСПОДА ПРОСТИ БАКШИШИ ОТ КОЛО И ВЪЖЕ
0
 
 
Кво реват тия бакшиши ?!? Като им повиши тон някое 17-18 годишно дете че се мачът да го прекарат със тарифата се събират по станциите по 20-30 човека и го пукват от бой да се докажат кви "маже" са, ама като гризнат дръвчето ще си чупят краката да ходят до РПУ да пускат жалби,да реват като жени и да правят протести....!
0
 
 
НАДЯВАМ СЕ ЧЕ БАКШИША ДЕТО МИ ВЗЕ 5ЛВ ОТ ПОЧИВКА ДО ТРАКАТА Е МЕЖДУ ТЯХ СЕГА ... ЯЖ МУ ГЛАВАТА СЕГА БАКШИШ ГЪРЧАВ!!!
0
 
 
много алчно племе ей, щото не им покривало разходите, затова си вдигнаха къщи всичките
0
 
 
При условие, че на повечето таксиметрови шофьори колите им приличат на свърталище за наркомани и като влезеш в колата шофьора ти пуши цигара и въобще не го интересува, че на тебе не ти понася макар, че ти му плащаш да те трови. Против протеста съм
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Грипна епидемия обхвана страната
Борба за влияние в Близкия Изток
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: