Строителството във варненските курорти се забранява след 15 май

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:21 / 22.04.2010
859
Строителството в курортите край Варна ще бъде забранено от 15 май заради туристическия сезон, съобщи на брифинг днес кметът на града Кирил Йорданов. Забраната се въвежда ежегодно. След тази дата ще бъде разрешено единствено почистването и облагородяването на терените, поясни кметът.

По-рано пък общинският съветник Ивайло Бояджиев обясни, че плана за организация на движение в курортния комплекс "Златни пясъци" не е съобразен с архитектурната дирекция в общината. По думите му това прави незаконни поставянето на знаците и действията на "паяка". Той поиска проблемът да се уреди преди началото на туристическия сезон.

Бояджиев поиска и отговор, защо на общинските съветници им е забранено да използват паркинга на община Варна, а могат да паркират на алеята, където по думите му "трошели плочките и мачкали майките с колички". И двата проблема бяха изпратени за отговор от администрацията по време на съвместното заседание на комисиите по обществен ред и правната.

Източник: Днес +


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).