Събират подписи в защита на занаятчиите във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:48 / 25.10.2023
452
Подписка в защита на провеждането на арт фестивала "Сръчко" и за подкрепа на занаятчиите стартира във Варна, научи ексклузивно Varna24.bg.

Всеки, който иска, може да се подпише на следните адреси: Гранд МОЛ - магазин "Валрей", ул. "Шипка" №15 - магазин "Артистико", и ул. "Баба Тонка" №5 - магазин "Арт Фантазия".

Както вчера единствени ви съобщихме организаторите на арт фестивала "Сръчко" и множество занаятчии входираха интересно заявление до Общинския съвет и кмета на Община Варна. В него те изразяват своята позиция по повод фаталното изминало за тях лято, в което не можаха да разгърнат потенциала на събитието, което организират от години, поради факта, че бяха изместени на друго място. Припомняме, че заради тази политика на Общината, част от фестивалите бяха отменени, а други организираха протести.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненец преживя среднощен кошмар на гарата в Карнобат
Ръст на стомашно-чревните заболявания по морето
ДПС - Варна застана зад Ахмед Доган
Промяна за една болница във Варна
НОИ алармира за редица измами във Варна, вижте схемата
Кошмар във Варна: Маскирани мъже нахлуха и заплашиха продавачка с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).